Antennelauget Masten

Tidligere Meddelelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2021
24-11-2021

Mastens nye vedtægter er underskrevet af bestyrelsen og er nu offentligt se ovenfor. De kan desuden ses under Vedtægter, ligesom alle meddelelser kan ses under Laugsforsamling
.
22-11-2021

Referatet fra den ekstraordinære Laugsforsamling
     d. 17-10-2021 er nu offentliggjort, se ovenfor.
Alle meddelelser kan ses under fanen Laugsforsamling.
11-11-2021

Referat fra den forsinkede Laugsforsamling d. 10-11-2021,
samt Bestyrelsens beretning for året 2020 kan nu ses her.
Se linkene ovenfor, alle tidligere meddelelser kan ses under fanen Laugsforsamling i venstre side.

Husk den Ekstraordinære Laugsforsamling d. 17-11-2021.
25-10-2021

Indkaldelse til forsinket Laugforsamling bliver nu omdelt.
Bestyrelsen fremlægger 2 forslag til Laugsforsamlingen.
Forslag til nye vedtægter se link ovenfor samt forslag til opgradering af anlægget til DOCSIS 3.1 som vil give mulighed for Bredbåndshastigheder op til 1000 Mbit/s.

20-5-2021

Det er nu muligt for medlemmer med en mellempakke med bland selv at tilkøbe yderligere 10 point til at blande for,
således at man har i alt 20 point til at blande TV-kanaler og Streamingtjenester for.  Se mere her.
17-2-2021

På grund af et sygdomsforløb bytter Formand og
Næstformand plads indtil næste Laugsforsamling.
17-2-2021

Bestyrelsen blev i tvivl om at Mastens regnskab var korrekt med hensyn til moms, og valgte derfor at søge bistand  fra en statautoriseret revisor, som også hjalp med opstilling af årsregnskabet. Derfor foreligger regnskabet for 2020, revideret af vores interne revisor først nu.
                     Revideret regnskab 2020
2020
30-12-2020

Mastens bestyrelse har valgt at udskyde Laugsforsamlingen på ubestemt tid pga. Corona restriktionerne, derfor er der ikke uddelt indkaldelse med budget og foreløbigt regnskab.
Disse kan ses her. Budget2021  Foreløbigt Regnskab2020
 
9-9-2020
Da Mastens El-installatør skal opsætte målertavler og målerskabe ved Hovedstation og forstærkere, kan der i nærmeste fremtid være korte perioder uden signal.

2-4-2020
Meddelelse fra youSee :

DRTV er flyttet ind i vores tv-univers. Det betyder, at tv-kunder med en tv-boks eller en tv-pakke ud over Grundpakken kan gå på opdagelse i DRTVs store arkiv på alle YouSee’s platforme, lige når det passer dem bedst.
 
Hvordan finder jeg DRTV?
DRTV findes under menupunktet Kanaler på tv-boksen, i YouSee Tv & Film-appen eller via tv.yousee.dk.

Bemærk!
Har en beboer eller medlem en Grundpakke, skal de have en tv-boks for at se DRTV

30-3-2020

Masten har indgået en aftale med youSee, som betyder at

Mastens medlemmer kan få Bredbånd uden TV-pakke.


Pris for medlemskab kan ses under Kontingent.

27-3-2020
Information fra youSee:

Lidt ekstra til alle Bland Selv-kunder      
             
      I øjeblikket er der mange aflyste sportsbegivenheder pga. COVID-19. Jeres beboere og medlemmer kan derfor have valgt Bland Selv-kanaler med fx sportsindhold, som de gerne vil vælge fra – men, der er låst pga. den almindelige 30 dages lås.

Vi har derfor valgt at låse alle kanaler op i Bland Selv. Og på den måde får Bland Selv-kunder mulighed for at blande andre kanaler end fx sportskanaler.

I Bland Selv kan man se at de valgte kanaler er låst op. Hvis der blandes en ny kanal, vil den/de nye valgte kanaler blive låst i 30 dage, helt som normalt. Denne ekstraordinære åbning af kanaler gælder kun til man har blandet nyt indhold.      
             
      Lige nu rammes mange kunder af phisingmails      
             
      Phishing er svindlere, som forsøger at franarre fortrolige oplysninger eller penge fra internetbrugere. Det kan både være gennem mail (phishing) eller sms (kaldet smishing).

Beskederne ser ud, som om de kommer fra fx YouSee, en bank, et kreditkortselskab eller en kendt onlinebutik og indeholder ofte et link til en side, hvor man skal indtaste personlige oplysninger (f.eks. kreditkortnummer, CPR-nr., adgangskode, NemID m.m.).

Disse oplysninger bliver misbrugt af de it-kriminelle til identitetstyveri, til at få adgang til din bank, eller til fx at optage dyre kviklån i dit navn.

Tidligere var det lettere at genkende phishing mails, da de var skrevet på dårligt dansk. I dag er de it-kriminelle blevet mere professionelle, og det kan til tider være svært at spotte svindlerne. Men der er dog stadig kendetegn, der kan hjælpe til at identificere phishing.

På vores hjemmeside finder I guides til hvordan man både beskytter sig mod og opdager phishingmails.

5 gode råd til at undgå phishing

I appen 'Mit digitale selvforsvar' kan I og jeres beboere og medlemmer se aktuelle eksempler på falske YouSee-mails, som er i omløb.

Læs mere her      
      
24-3-2020
Seneste nyt fra youSee i forbindelse med Corona-krisen

Hej medlemmer af Antennelauget Masten

Vi er i en særlig situation, det kræver noget helt særligt af os alle.

Nye nødvendige tiltag  

TDC NET og Nuuday følger regeringens anbefalinger nøje og tager nu yderligere forholdsregler for at begrænse smitten af COVID-19 blandt medarbejdere og i samfundet samtidig med, at vi sikrer opretholdelsen og den fortsatte drift af kritisk national infrastruktur og vores digitale tjenester.

Som en konsekvens heraf implementerer vi nu følgende nødvendige tiltag, som tager udgangspunkt i at teknikerbesøg hos kunder begrænses til et absolut minimum.

Helt konkret betyder det at vi fremadrettet:

    Sætter alle opgraderinger i både net og anlæg til Docsis 3.1 i bero.
    Stopper for ændringer til Docsis 3.1 hos kunder - og vil først udføre disse senere.

Vi udfører fortsat fejlretninger på kunders forbindelser, men processen for fejlretninger er tilpasset, hvormed en fejlsøgning først starter udefra og al indledende kontakt med kunden sker telefonisk. Begge dele for at mindske teknikernes direkte kontakt med kunder.

    Vi udfører fortsat GDS-installationer, dvs. installationer uden kundebesøg
    
    Teknikere udfører pt. ikke nye installationer fx installation med teknikerbesøg på fiber, kobber og coax. Hvis opgaven er samfundskritisk og det ikke er muligt at udføre en GDS-installation, vil opgaven blive løst bedst mulig.

Hvad sker der med allerede bookede ordrer?
Alle bookede installationer, dvs. ordrer med et teknikerbesøg hos en kunde, vil blive gennemgået og vurderet om den skal udføres. Hvis muligt vil ordren blive ændret til en GDS-installation eller udskydes til senere. Alle kunder, der har en booket installation kontaktes med en afklaring om den bookede ordrer udføres eller udskydes.

Ny guidelines, der gælder frem til 1. maj
På grund af situationen vil det derfor ikke være muligt at booke nye installationer/ordrer før tidligst 1. maj - med mindre der er tale om samfundskritiske ordrer.

YouSee-butik er åben for kritiske henvendelser
Mange af butikkerne er lukket, men I som medlemmer kan fortsat ringe og få hjælp. I kan også få udleveret tv-bokse og udstyr i de åbne butikker.

Sådan kommer I i kontakt med den lokale butik:

    YouSee’s 16 butikker, der holder til i shopping centre holder lukket - hvis I skal i kontakt med dem så ring på 70 70 31 56
    Den særlige telefonindgang er åben: Mandag til torsdag fra kl. 10.00 -17.30, fredag fra kl. 10.00-16.30 og lørdag fra kl. 10.00 - 13.00.

De øvrige butikker holder stadig åbent, og kan også kontaktes telefonisk på deres lokale butiksnummer.

Hold jer orienteret via yousee.dk/butik omkring åbningstider for den lokale YouSee-butik, inden I besøger den, da nogle butikker kan være midlertidigt lukket eller have særlige åbningstider.

Bemandingen i butikkerne er mindre end normalt, og vi beder Jer derfor kun besøge butikken, hvis I har en kritisk henvendelse.

Ovenstående er de ekstra guidelines for nærværende, og vil blive opdateret, hvis situationen udvikler sig i den ene eller den anden retning.

Vi håber, I har forståelse for de forholdsregler, vi må tage på grund af situationen med Coronavirus.

Venlig hilsen
YouSee

14-3-2020
Nu kan alle se  TV 2 News og Disney Channel

Melding fra youSee:

Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. Skoler og arbejdspladser lukkes ned, arrangementer aflyses, og alle, der kan, opfordres til at blive hjemme.

Vi ved dog godt, at tiden derhjemme godt kan komme til at føles langt. Ikke mindst, hvis der er børn i familien, som savner skolen og deres venner.

TV 2 News på Eventkanalen fra i dag
TV 2 News ligger fra i dag på Eventkanalen. Her kan man nemt få et overblik over udviklingen af Coronavirus (COVID-19) og dagens øvrige nyheder – døgnet rundt.
  • Eventkanalen er på kanalplads 100 med en fast tv-pakke. Hvis man har lavet en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.

Disney Channel på Ekstrakanalen fra i dag
Disney Channel ligger fra i dag på Ekstrakanalen. Disney Channel leverer underholdning til familiens yngste døgnet rundt, så både morgen-, eftermiddags- og aftenunderholdningen er sikret. Se bl.a. Tangled: Serierne, Elena af Avalor, Phineas og Ferb, Pyjamasheltene og meget meget mere.
  • Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Bemærk, at hvis man har en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.
22-1-2020Referat fra Ordinær Laugsforsamling 2020 er nu offentliggjort.
youSee laver kanalomlægninger  d. 4. februar 2020 mellem kl. 01:00 og kl. 20:00.
Ny kanalliste ligger under Kanaloversigt.
1-1-2020
Indkaldelse til Ordinær Laugsforsamling 2020 er nu omdelt

2019
10-12-2019Informationsmateriale fra youSee :

Vild med fodbold

Inspiration til nye programmer
8-11-2019
YouSee og Discovery har forhandlet siden foråret. YouSee har i en ny aftale ønsket at sikre større valgfrihed og balancerede priser, men det er desværre ikke lykkedes at finde en aftale inden deadline. Discovery’s tv-kanaler vil derfor ikke være en del af YouSee’s tv- og streaming-tilbud fra årsskiftet. YouSee ønsker fortsat at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder og vil derfor arbejde videre på at finde en løsning.

Selvom YouSee ønsker at fortsætte forhandlingerne med Discovery, er det nu så tæt på årsskiftet, at YouSee er nødt til at varsle sine kunder om, at Discovery Networks’ kanaler heller ikke vil være en del af Bland Selv-pakkerne fra nytår.

youSee's tv-pakker og streaming-tilbud i 2020
TV og Streaming i 2020

youSee's oversigt over sportsbegivenheder i 2020
Sportsoverblikket 2020


27-9-2019
Vigtig information om din tv-pakke

I vores forening har vi en aftale om YouSee Tv. Har du en tv-pakke via foreningen, vil der derfor ske ændringer i din pakke. YouSee oplyser, at de ønsker at forbedre tv-løsningen, og tilbyde dig den mest fleksible tv-pakke, så du kan streame din underholdning, når og hvor det passer dig. YouSee ønsker samtidigt at gøre udvalget af film, serier og populære programmer større end nogensinde, så du altid kan vælge at se lige præcis det, du har lyst til. Det er nogle af grundene til at YouSee ændrer i tv-pakkerne pr. 1 januar 2020.

Nyt i Grundpakken
Her udgår Kanal 5 og bliver erstattet af TV 2 Charlie, der blandt andet sender populære serier, spændende krimier og masser af god dansk underholdning. 

Nyt i Mellempakken
Her tilføjes kanalerne TV 2 Fri, TV 2 Sport, TV3 MAX, TV3 Sport og Viasat Ultra HD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der har et tv eller udstyr med mulighed for Ultra HD.

Med de nye kanaler i Mellempakken åbnes der for masser af underholdning og sport med blandt andet de største kampe fra Champions League, Premier League og Superligaen. Og du kan gå ombord i populære programmer som Krejlerkongen, Auktionshuset og Fantastiske Hammerslag.

Disse kanaler udgår af pakken:
Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og TLC. 

Nyt i Fuldpakken
Her tilføjes kanalerne C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Action, Viasat Film Family og Viasat Film Hits samt Viasat Ultra HD. Viasat Ultra HD kan ses af alle, der har et tv eller udstyr med mulighed for Ultra HD.

Med de nye kanaler bliver der masser af underholdning for hele familien. Du kan fx se de populære film Journal 64, Mamma Mia! Here we go again og LEGO Filmen. Eller gå ombord i prisvindende serier som fx Peaky Blinders. Der er noget for enhver smag – og du kan også streame det hele og se det, præcis når du vil.

Disse kanaler udgår af pakken:
Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Discovery Science, Investigation Discovery og Animal Planet.

DR lukker tre kanaler
For at imødekomme danskernes øgede streamingforbrug meddelte DR allerede sidste efterår, at de ville lukke DR3, DR Ultra og DR K i forlængelse af den nye public service-kontrakt med Kulturministeriet. DR har nu meldt ud, at de tre kanaler lukker den 1. januar 2020. Kanalerne udgår dermed af tv-pakkerne. Det vil stadigvæk være muligt at se mange af programmerne fra kanalerne efter 1. januar 2020, da meget af indholdet fortsat vil være tilgængeligt via web og app.

Ændringerne sker 1.januar 2020, og de nye tv-kanaler kommer automatisk i din tv-pakke.

Du kan læse mere om de nye tiltag på yousee.dk/tv2020


3-6-2019youSee ændrer den 23. juni 2019 pointsatserne for nogle af de streamingtjenester, man kan vælge gennem Bland Selv.

Antal point for streamingtjeneste:


  HBO Nordic stiger fra 5 til 6 point.
  Dansk Filmskat stiger fra 3 til 4 point
.

Pointstigningen får først betydning, den første gang man, hvis man har valgt HBO Nordic og/eller Dansk Filmskat, vil blande nye kanaler/streamingtjenester efter den 23. juni. Her vil man opleve, at ens pointantal er markeret med rødt pga. pointstigningen. Man vil derfor være nødt til at fravælge kanaler eller streaming, til man kommer ned på det antal point, som man har i sit Bland Selv-abonnement. Når ens pointtal er grønt, kan man igen blande kanaler, helt som man har lyst.
23-1-2019Referatet fra den Ordinære Laugsforsamling 2019 er nu offentliggjort.
youSee laver kanalomlægninger  d. 12. februar 2019 mellem kl. 01:00 og kl. 10:00.  
Ny kanalliste ligger under Kanaloversigt.
3-1-2019

Indkaldelse til Ordinær Laugsforsamling 2019 er nu omdelt.

2018

 

2-10-2018Der er kommet oplysning om pristigninger d. 1-1-2019
Grundpakken fra youSee stiger med 5,30 kr pr. md.
Mellempakken fra youSee stiger med 15,44 kr. pr. md.
Fuldpakken fra youSee stiger med 20,42 kr. pr. md.
Copydan stiger med hhv.  3,85 kr. , 3,36 kr. og 3,59 kr.,
for grund- , mellem- og fuldpakken.
De administrative udgifter er ikke beregnet på nuværende
tidspunkt.
25-2-2018

Meddelelse fra Bestyrelsen:

På den ordinære laugsforsamling den 11. januar 2018 fremlagde youSee deres tilbud om at ombygge vores antenneanlæg til at kunne modtage og afsende data i Gigabit. Selvom vi ikke havde bedt om dette tilbud, ønskede bestyrelsen at lodde stemningen blandt medlemmerne, hvorfor der blev afholdt en vejledende afstemning. Der var kun 24 medlemmer ud af de knap 300 medlemmer til stede. Af de 24 stemte 21 for at gå videre med at forhandle med youSee og Dansk Kabel TV.

På den baggrund har bestyrelsen forhandlet med youSee om kontrakterne, som youSee og Dansk Kabel TV fremsendte til os til underskrift. Forhandlingerne er nu afbrudt, og bestyrelsen ønsker ikke at genoptage dem på det nuværende grundlag.

Bestyrelsen ønskede først og fremmest ikke at underskrive den fremsendte Entrepriseaftale, som Dansk Kabel TV ønskede, først og fremmest fordi ingen af os i bestyrelsen har forstand på entrepriseaftaler, men også fordi aftalen ikke nævnte, at entreprisebeløbet, ca. ½ mio. kr., skulle betales af youSee. Det stod kun i kontakten med youSee. Hvis youSee f.eks. gik konkurs eller der skete en anden større ændring såsom de igangværende forhandlinger om at sælge TDC til et konsortium, som udtrykkeligt har udtalt, at youSee ikke vil være en del af kerneforretningen fremover, ville vi stå med en kontrakt, som, hvis vi havde underskrevet den, uden videre ville binde antennelauget. Og vi ville under ingen omstændigheder kunne fremtrylle den halve mio. kr., som entreprisesummen lød på.

Vi foreslog derfor, at entrepriseaftalen blev et nyt bilag til kontrakten med youSee, men i en form, der kun beskrev det arbejde, der skulle udføres. Samtidig havde vi forskellige ændringsforslag til kontrakten med youSee.  Ingen af delene var dog acceptable for youSee, hvorfor begge parter har valgt at indstille forhandlingerne og fortsætte med den gældende aftale fra 2012.

Denne aftale har en løbetid på 8 år, hvilket betyder, at den udløber den 31. december 2020, altså om mindre end 3 år. Dette havde alle i antennelauget indstillet sig på, hvorfor det kom som en overraskelse, da vi fik tilbuddene fra youSee og Dansk Kabel TV om ombygning af anlægget til Gigabit med en ny bindingsperiode på 10 år, altså 7 år ud over den gældende aftale.

Hvis vi indgik denne aftale, ville vi forspilde muligheden for om 2 til 2½ år at indhente tilbud fra alle leverandørerne i markedet. Det vil være god forretningsførelse og, tror vi i bestyrelsen, til større gavn for vore medlemmer end nu at hoppe på et tilbud fra youSee, som vi ikke har mulighed for at sammenligne med andre mulige tilbud. Det er bl.a. også af denne grund, vi kastede os ud i forhandlinger om kontrakterne, som, hvis de var accepteret af youSee, ville have stillet os i en gunstigere position end den, youSee oprindelig havde stillet os i udsigt.

Vi vil sluttelig gøre opmærksom på, at det er bestyrelsens ansvar at sikre så gode vilkår for medlemmerne som muligt. Det mener vi at have gjort med det beskrevne forløb.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

16-2-2018Datoen for den ekstraordinære Laugsforsamling, som blev
nævnt i referatet fra den ordinære Laugsforsamling 2018, er udsat indtil bestyrelsen har fået afklaret forskellige uklarheder i kontraktudkastet med youSee.
15-1-2018Referatet fra den ordinære Laugsforsamling 2018 er nu offentliggjort.
2017

 

28-12-2017 Indkaldelse til Ordinær Laugsforsamling 2018 er nu omdelt.
10-12-2017
youSee har en ekstra julegave til familien i december. Alle tv-kunder, som ikke har det i forvejen, får adgang til de tre Disney-kanaler : 
  • Disney Channel – kan ses på kanalplads 128
  • Disney XD – kan ses på kanalplads 129
  • Disney Junior – kan ses på kanalplads 132
Ser I tv via YouSee tv-boksen, vil kanalerne ligge sidst i rækken efter de tv-kanaler, som I har i Jeres tv-pakke. De kan selvfølgelig også ses i YouSee Tv & Film appen eller på tv.yousee.dk.
 
Kanalerne vil automatisk være synlige frem til 2. januar.

Advent er lig med hygge. Og youSee har sørget for lidt ekstra underholdning i adventskransens skær.
Se fire julefilm kvit og frit – én til hver søndag i advent.

Filmene  Love ActuallyElfEmma og Julemanden og
Undercover kan ses på YouSee Tv-boksen og i YouSee
Tv & Film-appen. Og alle fire film er tilgængelige hele december måned.


18-4-2017
TCM slukker signalet i Norden.
Fra den 1. juni 2017 er det ikke længere muligt at se tv-kanalen TCM. Turner Broadcasting System, som ejer TCM, har besluttet at lukke kanalen i hele Norden.

Dette betyder at medlemmer der har :

Fuldpakken
I stedet for vil få 
Viasat Series der viser et bredt udvalg af tv-serier inden for både spænding, krimi, komedie og drama fx NCIS, Seinfeld, Dexter og Californication. Ændringen sker automatisk og Viasat Series får kanalplads 65 (som TCM har i dag).

TCM som Ekstrakanal
Medlemmer som i dag har tilkøbt TCM som en ekstrakanal, skal ikke gøre noget, da youSee sørger for at opsige aftalen om denne ekstrakanal med virkning fra den 1. juni 2017.

TCM som valgfri tv-kanal (Bland Selv-pakke)
Medlemmer, som i dag har valgt TCM som en af de valgfri kanaler, skal inden den 20. maj vælge en ny kanal, hvis det skal virke fra den 1. juni. Man kan få hjælp til at skifte tv-kanal på yousee.dk/skiftkanal

 
youSee sender mail eller brev i løbet af denne og næste uge til de medlemmer, som enten har TCM via Fuldpakken, som Ekstrakanal eller som valgfri tv-kanal. 
4-1-2017

Her er din filmpakke til dig fra YouSee

 

Som du sikkert ved, måtte vi i foreningen undvære tv nytårsaften, da YouSee blev ramt af et stort tv-nedbrud. Som et plaster på såret har YouSee derfor sammensat en filmpakke til alle.

 

Fra på lørdag og januar måned ud får du fri adgang til:

·         Filmkanalen Viasat Film Premiere, som du kan se direkte på dit tv

      på Trailerkanalen ( kanalplads 66 ) og Eventkanalen ( kanalplads 100 )

Her kan du se topfilm som Star Wars - The Force Awakens, Zootropolis, The Danish Girl, Klovn Forever, Straight Outta Compton, Flaskepost fra P (fra 22. januar) og mange flere.

 

·         Fem udvalgte lejefilm, som du kan se på din mobil, tablet, pc og tv-boks. Captain Fantastic, The Hateful Eight, Antboy 3, Kvinden i guld og Blood Father.

 

·         Over 250 populære film fra Viasat, som du kan se på din mobil, tablet, pc og tv-boks, når og hvor det passer dig.

 

På yousee.dk/filmpakken kan du læse mere om, hvordan du får adgang til filmpakken.


Copyright (c) 2004-2023 A/L Masten. All rights reserved.
masten@masten.dk